Här är du:  Startsida » Unga
Start för innehåll

Unga

Välkommen till ungasidorna på Minabibliotek.se! Läs om böcker, musik, film, tv-spel, poesi eller ibland något helt annat. Du kan också lämna egna lästips.

Om du har ett lånekort på något bibliotek i Umeåregionen + en pinkod kan du logga in och kommentera, tipsa, betygsätta eller lämna egna bidrag till vår webb. Via Mina sidor håller du koll på dina egna lån och reservationer.

CS Library-RSS

Nya ungdomsböcker

Nya ungdomsböcker hösten 2014
Hösten är den tid på året då det kommer flest nya böcker. Ungasidan tipsar om några nya ungdomsböcker som verkar lockande.

"Rädsla är användbart"

Anne Cassidy För tio år sedan slog hon igenom med "Looking for JJ". Nu har hon skrivit en uppföljare, "Finding Jennifer Jones". Anne Cassidy skriver thrillers för tonåringar, ofta inspirerad av verkliga händelser och ungdomar.


CS Library-RSS

Nya tips

Visar sida 1 av 61.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. >|
Sökfilter
Sökparametrar

Skriv kort!

Läs mer om Skriv kort!.

Vad kan du göra med 140 tecken? En skönlitterär text, klarar du det? En mini-novell? En dikt? En rap? En låttext? Skriv och tävla hela året!

Umeå stadsbibliotek flyttar

Läs mer om Umeå stadsbibliotek flyttar.

Umeå stadsbibliotek flyttar till det nya kulturhuset Väven. För att kunna flytta alla tusentals böcker är stadsbiblioteket stängt från och med 4 augusti. Läs om hur det kan påverka dig.

RSS-flöde för Arrangemang Arrangemang

Se fler arrangemang
CS Library-RSS

Utställningar och annat aktuellt för unga

Visar sida 1 av 3.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. >|
Senast ändrad: 2014-09-23 | Minabibliotek | Kontakt