Här är du:  Startsida » Unga
Start för innehåll

Unga

Välkommen till ungasidorna på Minabibliotek.se! Läs om böcker, musik, film, tv-spel, poesi eller ibland något helt annat. Du kan också lämna egna lästips.

Om du har ett lånekort på något bibliotek i Umeåregionen + en pinkod kan du logga in och kommentera, tipsa, betygsätta eller lämna egna bidrag till vår webb. Via Mina sidor håller du koll på dina egna lån och reservationer.

CS Library-RSS

Skolan i ungdomsböcker

Tonåringar i skolkorridor
Skolan, klassen och lärarna är ofta något som bara nämns i förbifarten i ungdomsböcker, som en diffus bakgrund. Här är en lista med böcker där skolan istället på olika sätt är ett huvudtema.

Ungdomsböcker om sport

Tonåringar tävlingssimmar Ishockey, fotboll, parkour, basket, simning och löpning. Det är bara några av de sporter du kan läsa om i ungdomsböcker. Här är en lista med tips på böcker där sport är viktigt för huvudpersonerna.


CS Library-RSS

Nya tips

Visar sida 1 av 77.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. >|
Sökfilter
Sökparametrar

Umeå stadsbibliotek flyttar

Läs mer om Umeå stadsbibliotek flyttar.

Umeå stadsbibliotek flyttar till det nya kulturhuset Väven. För att kunna flytta alla tusentals böcker är stadsbiblioteket stängt från och med 4 augusti. Läs om hur det kan påverka dig.

Skriv kort!

Läs mer om Skriv kort!.

Vad kan du göra med 140 tecken? En skönlitterär text, klarar du det? En mini-novell? En dikt? En rap? En låttext? Skriv och tävla hela året!

RSS-flöde för Arrangemang Arrangemang

Se fler arrangemang
CS Library-RSS

Utställningar och annat aktuellt för unga

Visar sida 1 av 3.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. >|
Senast ändrad: 2014-06-18 | Minabibliotek | Kontakt