Här är du:  Startsida » Unga
Start för innehåll

Unga

Välkommen till ungasidorna på Minabibliotek.se! Läs om böcker, musik, film, tv-spel, poesi eller ibland något helt annat. Du kan också lämna egna lästips.

Om du har ett lånekort på något bibliotek i Umeåregionen + en pinkod kan du logga in och kommentera, tipsa, betygsätta eller lämna egna bidrag till vår webb. Via Mina sidor håller du koll på dina egna lån och reservationer.

CS Library-RSS

Skrivtävling på Squoosh.se

Squoosh logotyp
Squoosh är en webbplats om att skriva - egna dikter eller kanske en egen bok. Du kan skicka in dina texter och läsa andras. Just nu är det skrivtävling på tema skräck.

E-böcker för unga

Tonårskille läser på datorn Luta dig tillbaka, logga in, ladda ner och läs en e-bok. Du vet väl att det finns mycket mer än pappersböcker på biblioteken. Det finns en särskild sida om e-böcker för ungdomar här på Minabibliotek.


CS Library-RSS

Nya tips

Visar sida 1 av 58.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. >|
Sökfilter
Sökparametrar

Skriv kort!

Läs mer om Skriv kort!.

Vad kan du göra med 140 tecken? En skönlitterär text, klarar du det? En mini-novell? En dikt? En rap? En låttext? Skriv och tävla hela året!

Umeå stadsbibliotek flyttar

Läs mer om Umeå stadsbibliotek flyttar.

Umeå stadsbibliotek flyttar till det nya kulturhuset Väven. För att kunna flytta alla tusentals böcker är stadsbiblioteket stängt från och med 4 augusti. Läs om hur det kan påverka dig.

RSS-flöde för Arrangemang Arrangemang

Se fler arrangemang
CS Library-RSS

Utställningar och annat aktuellt för unga

Visar sida 1 av 3.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. >|
Senast ändrad: 2014-09-23 | Minabibliotek | Kontakt